Døre og vinduer

Jeg har mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer af vidt forskellig karakter.

Montering af døre og vinduer i gode materialer

Trænger huset til nye døre og vinduer, så træder jeg gerne til

For vælger du Langeberg Byg til opgaven, får du mulighed for at vælge mellem et hav af kvalitetsprodukter i høj kvalitet og til lave priser. Jeg leverer og monterer personligt døre og vinduer – uanset om der er tale om kvist eller kælder. Dertil kommer, at jeg naturligvis hellere end gerne kommer med gode råd og forslag til den mest hensigtsmæssige og økonomiske løsning til dig og din bolig.

Er tiden inde til nye vinduer eller en ny dør…

… er der selvfølgelig et væld af spørgsmål, du skal forholde dig til. Skal du fx vælge de klassiske trævinduer/-døre, eller går du efter et mere moderne udtryk med aluminium og træ? Jeg har mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer af vidt forskellig karakter, og med en professionel tilgang til mit arbejde løser jeg alle opgaver med fagligheden i orden, ligesom jeg altid sørger for at være i tæt dialog med dig, så du er sikret et resultat, som jeg er stolt over, og du er glad for.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg gør en dyd ud af at tilbyde attraktive produkter og løsninger til attraktive priser, og hvis du kontakter mig allerede i dag, kommer jeg hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer. Jeg kan træffes på (+45) 20 44 61 95info@langebergbyg.dk eller gennem kontaktformularen, som du finder her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Se billeder af arbejdet