Tagarbejde

Jeg løser alle slags opgaver inden for tagarbejde, og mine kunder tæller alt fra private til erhverv.

Din professionelle partner til tagarbejde

Skal du have lagt nyt tag, eller leder du efter en partner til tagrenovering, så hjælper jeg dig gerne

Her hos Langeberg Byg har jeg nemlig udført tagarbejde til et hav af kunder med vidt forskellige behov. Jeg laver alt i tag og tagrender, ligesom jeg hellere end gerne kommer med gode råd og vejledning, så du kan få et tag, der holder i mange år.

Hos Langeberg Byg er der personligt berøring med alle dele af processen, når du skal have lagt et nyt tag eller få foretaget anden form for tagarbejde. Og med de mange mellemled skåret fra, er gennemskueligheden sikret – både for dig og mig.

Tag med benarbejdet i orden

Jeg løser alle slags opgaver inden for tagarbejde, og mine kunder tæller alt fra private til erhverv. Hos Langeberg Byg kan du altid forvente, at grund- og benarbejdet er i orden, inden selve tagarbejdet påbegyndes. Det vigtigste for mig er nemlig, at jeg gennem et solidt og ordentligt håndværk kan gøre mine kunder glade – også når det gælder et nyt, smukt tag, der holder.

Jeg tilbyder bl.a.:

  • Renovering af tag
  • Renovering og opsætning af kviste
  • Renovering, opsætning og rensning af tagrender
  • Inddækninger

Og meget mere.

Hvis du vil i kontakt

Er du interesseret i at få udført tagarbejde med fokus på kvalitet og konkurrencevenlige priser, er du mere end velkommen til at kontakte mig allerede i dag på (+45) 20 44 61 95, info@langebergbyg.dk eller via kontaktformularen her på siden – så kommer jeg gerne med godt og uforpligtende tilbud!

Se billeder af arbejdet