Nybyg/medbyg

Hvis du ønsker at lave en løsning med nybyg/medbyg, tilbyder jeg selvfølgelig sparring, vejledning og billige byggematerialer.

Giv en hånd med i byggeprojektet

Som tømrermester med egen virksomhed kan jeg sagtens sætte mig ind i det, hvis du er en handyman, der godt kan lide at gøre det selv. Derfor tilbyder jeg med Langeberg Byg naturligvis også hjælp til selvbyg. Dette kaldes også medbyg eller nybyg, og det er netop meget populært blandt kunder, som gerne vil være endnu mere med i processen om fx at få bygget drømmehuset.

Fleksibilitet og tæt kontakt

Hvis du ønsker at lave en løsning med nybyg/medbyg, tilbyder jeg selvfølgelig sparring, vejledning og billige byggematerialer, ligesom jeg nok skal stå for de grundlæggende elementer sammen med mine faste samarbejdspartnere. Jeg er altid i tæt dialog med mine kunder, og med en nybyg-/medbygløsning får du endnu mere fleksibilitet. En anden fordel ved denne løsning er, at du har mulighed for at spare endnu flere penge og få endnu mere kontrol over, hvordan dit byggeprojekt eller drømmehus skal tage sig ud. Dertil kommer, at det også er en stor fornøjelse – det kan jeg som en passioneret og dedikeret håndværker, der elsker sit arbejde, garantere.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jeg har mange års erfaring med at være en del af nybyg-/medbygprojekter, og jeg skal nok sørge for, at der er styr på alle de dele af byggeprojektet, der kræver særlige kompetencer, som for eksempel el-arbejde.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden, (+45) 20 44 61 95 eller på info@langebergbyg.dk. Så kan vi tage en uforpligtende snak om mulighederne for nybyg/medbyg.

Se billeder af arbejdet